28 Ocak 2012 Cumartesi

Halı Temizleme Prosedürleri

Halı Temizleme Prosedürleri
Halı temizleme yetenekli halı temizlik çalışmaları olan çok çeşitli teknikler vardır. Başlıca türleri ağır buharla temizlik ve şampuanlama, kuru temizleme. Halı ve kilim temizlemek için uygun şekilde seçilmesi halı aslında temizlenmiş olması gerek zemin döşemesi trafik düzeyleri ve kurutmak için zaman varsa ne bağlı olacaktır. Bu makale, hızlı bir halı ve kilim ile uygun olabilir seçmenize yardımcı olmak için hazır yolları hakkında konuşuyor.
Ağır buharlı temizlik temelde denir, ya da sıcak su kaldırma, halı içine sıcak su temizleme solüsyonu püskürtme içerir. Bir ekstraksiyon sistemi, su emmek ve kiri dışarı için kullanılacaktır. Kilim çok derin bir temiz sunuyor etkili bir yöntem. Ayrıca, halı ısı vererek, bakteriler, dustmites küf ve kurtulmak için katkıda bulunur.
Kuru temizleme, bir kaç çeşitli yöntemler içerir. İlk döşeme kir emici, spin bir birim kullanımını gerektirir kaput temizlik. Bu tekniği yağlı halı yıkama ve kilim kurmak açılan iyidir. Diğer kuru temizleme yöntemi daha sonra halının içine çalışmış olan halı üzerine doğal bir toz saçılması gerektirir. Bu toz, çok su geçirmez ve kapalı süpürdü zaman uzak tozu ile birlikte toprak alır.
Şampuanlama bir temizlik maddesi seçenek özel bir dönüm fırça makinesi ile halı çalıştı olacağı başka bir yöntem. Bu halı temizleme yöntemi, kuruma süresi bir tahsisat talep ediyor. Kuruduktan sonra, mevduat, bu kir, vakumlanmış. Zaman zaman şampuan kokuları azaltmak ve daha fazla kirlenmesini önlemek için yardımcı olabilecek ek kimyasallar içerir.istanbul halı yıkama
Halı temizleme yaklaşımlar Bütün eserler burada tartışılan. Eğer kendiniz gerçekleştirmek, ya da tüm bir iş için, bir uzman istihdam etmek bir temizlik ekipman istihdam olsun, her yaklaşım halı uygun doğru olanı seçmek, böylece nasıl çalıştığını anlamak önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder