12 Şubat 2012 Pazar

Metin2 PvP Efsanesi: SabotajMt

İnternet teknolojilerinin her sene geliştiği, bu gelişmenin oyun teknolojilerine yansıdığı olumlu yönlerini yakından takip ediyoruz. Online oyunlar oyun sektörünün en yeni can damarı olarak adlandırılır. Geçtiğimiz 5 sene içerisinde kendi potansiyelini aşan ve oyun oynayan kişiler tarafından yoğun ilgi gören online oyunlar arasında Metin2'nin yeri farklıdır. Fantastik dünyası ve her an savaşta olan üç imparatorluğu ile beraber oyun severler tarafından beğenilerek oynanan Metin2'de sizleri sayısız macera bekliyor.

Level arttırmalı mantığı olan Mt2 son zamanlarda pvp serverları ile tekrar eski günlerine dönüyor. Metin2 pvp serverları kendi kuralları ve özelliklerinin olduğu oyuncuların isteklerine göre geliştirilen özel serverlardır. Mt2 olarak da bilinen oyun da kullanılan pvp Player Versus Player teriminin kısaltmasıdır. İki karakter arasında geçen karşılaşma anlamına gelir. Metin2 oynayışının zorlukları nedeni ile pvp serverları daha çok ilgi görmektedir.

Metin2 PvP olarak birçok server bulunuyor. Bu serverlar içerisinde en kaliteli oyunculara sahip birkaç tane sayılabilir. Eğer oyundan zevk alarak oynamak ve adınızı Metin2 dünyasına duyurmak istiyorsanız kaliteli Metin2 pvp lerinde oynamanızı öneririz. Özellikle online oyunlarda genellikle ortaya çıkan bug ve hile özelliklerinin en az görüldüğü Metin2 pvp serverları sizin oyun ihtiyacınızı giderecek seviyededir.

Puan sistemi ile oynanan Mt2 PvP char denilen karakterlerinizin gelişmesini ve değerlenmesini sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder