25 Şubat 2012 Cumartesi

vektörel çizim


Grafik dünyasının en güncel ve kullanımı en kolay vektörel arşivi artık sizlerle…

VektorelCizim.net aradığınız içeriğe hızlı, kolay ve kesin olarak ulaşmanızı temel prensip edindiği için tamamen kullanıcı dostu bir vektörel arşiv olarak karşınıza çıkmaktadır. Üstelik dili tamamen Türkçe, arama butonuna aradığınız nesneyi yazıyorsunuz ve kolayca ulaşıyorsunuz…

Arşivinde Adobe Illustrator (.ai), Encapsulated PostScript (.eps), Macromedia FreeHand (.fh), CorelDRAW (.cdr), Scalable Vector Graphics (.svg), Portable Network Graphics (.png) uzantılı içerikleri kolayca kullanıcıların beğenisine sunan VektorelCizim.com ister grafiker olun ister sade bir kullanıcı herkese hitap eden sadeliğiyle ön plana çıkıyor.

Standart vektörel arşivlerden farklı olarak web tasarımcıların ihtiyaç duyduğu Portable Network Graphics (.png) uzantılı grafikleri arşivinde bulundurması web tasarımcıların ve internet reklamcılığının da gözdesi olmaya aday olduğunun bir göstergesidir.

Grafikerlerin en büyük sıkıntılarından biri olan sürekli kullanılan (banka logoları, gsm operatörlerinin logoları, küçük ve büyük ölçekli firma logoları) logo erişimi sorunu da VektorelCizim.net sayesinde ortadan kalkıyor. VektorelCizim.net firma logolarından oluşan vektörel arşivi ile grafikerler için büyük kolaylık sağlayacak eşsiz bir arşiv olma konusunda ne kadar iddaalı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

‘Vektörel İste Çizelim’ ve ‘Vektörelini Yükle Yayınlayalım’ isimli 2 adet ücretsiz uygulama ile başladık yeni yayın hayatımıza… ‘Vektörel İste Çizelim’ uygulamasıyla VektorelCizim.net arşivinde yer almayan grafikleri (logo, desen vb.) talep ediyorsunuz ve VektorelCizim.net ekibi sizin için bu grafikleri (ücretsiz) çizerek vektörel olarak sisteme yüklüyor. Size kalan ise mail adresinize gelecek olan linkten talep ettiğiniz vektöreli indirmek…

‘Vektörelini Yükle Yayınlayalım’ uygulamasıyla var olan vektörel arşivinizi ya da çizmiş olduğunuz vektörelleri VektorelCizim.net’e yüklüyorsunuz, editörlerimizin kontrolünden sonra yayınlıyoruz. Bu ücretsiz uygulamamızla Vektorel Cizim kullanıcıları sistem üzerinde kendi vektörel arşivlerini oluşturmuş olacaklar ve istedikleri an arşivlerine ulaşma imkanına sahip olacaklar…

Haberler bölümümüzde grafik, web, teknoloji, sosyal medya ve güncel konularda haberlere yer vereceğiz. Sitemiz “Vektörel Grafik ve Logo Arşivi” olmasına karşın sıkılmadan takip edebileceğiniz, dolu dolu bir içerikle sizlerin beğenisine çıkıyor.

Yazarlarımız köşelerinde güncel ve sektörel konuları işlerken, sorularınıza da köşeleri aracılığıyla cevaplar vererek bilgi paylaşımını hızlandıracaktır. VektorelCizim.net ekibi her biri kendi alanında profesyonel grafiker, webmaster ve desinatörlerden oluşuyor. Bu anlamda sektörün içerisindeki ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap verme kabiliyetine sahip güçlü bir kadroyla karşınıza çıkmaktayız.

VektorelCizim.net sürekli gelişerek ve kendini güncelleyerek sizlere her geçen gün daha kaliteli ve etkin hizmet sunmaya devam edecektir.

Keyifle takip etmeniz dileğiyle…

1 yorum:

  1. Vektörel Tasarım Arşivi, Grafikerler Sitesi.
    Ücretsiz Vektörler, Fotoğraf Arşivi, PSD ve İconlar Bulun!

    https://www.grafikindir.com/

    YanıtlaSil