5 Şubat 2012 Pazar

TAKIMINIZIN MAÇ ÖZETLERİ AKTUELBLOG'DA

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara doğru yaklaşıldıkça heyecan da iyice doruk noktalara ulaşmaya başlıyor. Takımların play off'a girme mücadeleleri her hafta futbolseverler tarafından takip ediliyor, karşılaşmaların hemen ardından özellikle internette maç özeti anlatımları, yorumlar, maç sonucu ve puan durumundaki son değişiklikler taraftarca takip ediliyor. Bizler geçtiğimiz üç yıl boyunca özellike 4 büyüklerin süper lig ve avrupa maçlarını sizlerle paylaşmayı aksatmadık.

Dünyanın en büyük derbileri de her zaman favori paylaşımlarımız arasında yer almış ve siz değerli ziyaretçilerimiz tarafından büyük rağbet görmüştür. AktuelBlog internet ortamında ve sosyal medyada bu işi en iyi yapanlar arasında yerini gün geçtikçe sağlamlaştırıyor. Elbette ki bu sadece kendi çabasıyla olmuyor, ziyaretçilerin artan ilgisi, sezon sonuna doğru kızışan rekabet ortamı, takımlarla ilgili kritikler ve son durumların tarafımızdan paylaşılması, maç özeti anlatımları sunumlarımız ve sizlerin yorumlarıyla zenginleştirilmiş konularımız sosyal facebook, twitter gibi sosyal medya devlerinde de tartışılıp konuşuluyor.

Duruma farklı bir gözden bakanlar, şans oyunları meraklıları da Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor karşılaşmaları, Avrupa Ligleri ve Kupaları maçlarının ardından sonuçlarla ilgili anında bilgilendirme için internette arayış içerisine giriyorlar. Hal böyle olunca ve bizlerde altyapımızı ziyadesiyle maç özetleri inşaa edince karşılaşmaların hemen ardından paylaşımlarımıza ilgi gösterilmesi de kaçınılmaz oluyor. beşiktaş fenerbahçe maç özeti de konuklarımız tarafından en çok ilgiyle gösterilen konularımız arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Son söz olarak belirtmek isterim ki üç yıl içerisinde olduğu gibi bundan sonra da bizler AktuelBlog'da takımlarımızın altına imza attığı zaferlerininin paylaşımlarını yapmayı sürdüreceğiz. Aynı zamanda Türkiyenin en büyük derbisi olan galatasaray fenerbahçe maç özeti anlatımları da kendi takibimiz ve yorumlarımızla blogumuzda her zaman yer bulacaktır. Sizlerin değerli yorumları da konularımızın altında yer buluras gücümüz sizlerle bir kat daha artacak ve paylaşımlarımız daim olacak. Sağlıcakla kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder